Web Analytics Made Easy - Statcounter

خدایی با اشاره به برنامه ریزی صنعت هواپیمایی کشور برای کاهش آسیب تحریم ها گفت: راهبرد صنعت حمل و نقل هوایی، بهره گیری از اقتصاد دانش بنیان با تعاملات بین المللی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از سازمان هواپیمایی کشوری، «آرش خدایی» با بیان اینکه صنعت هواپیمایی رسما به یک شاخص سنجش قدرت تحریم‌ها و یا رفع تحریم‌ها تبدیل شده است گفت: متاسفانه به محض هر نوع تغییر در معادلات مربوط به رقابت بین المللی بین ایران و دشمنان یا رقبا یک مابه ازاء در حوزه دسترسی یا محدود شدن دسترسی ما به صنعت هوایی مشاهده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

قائم مقام سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه سازمان هواپیمایی کشوری در بررسی و تدوین برنامه راهبردی صنعت هواپیمایی کشور به دنبال کاهش آسیب پذیری تحریم هاست، افزود: راهبرد این صنعت با در نظر گرفتن دو متغیر نوع اقتصاد و نحوه تعاملات بین المللی چهار سناریو برای آینده صنعت در نظر گرفته است.

 

وی افزود: چنانچه اقتصاد حاکم بر این صنعت، سنتی باقی بماند حتی اگر دارای تعاملات بین المللی هم باشیم یک توسعه برونزای غیر پایدار خواهیم داشت که از سیاست رقبا و دشمنان ما به شدت تاثیر پذیر خواهد بود و در صورتی که اقتصادمان سنتی و دچار انزوای بین المللی باشد آنگاه دچار اضمحلال می‌شویم.

 

قائم مقام سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه تنها سناریوی ناگزیر برای ما داشتن یک صنعت دانش بنیان با تعاملات بین المللی است اظهار کرد: به طور حتم با پویایی و رقابت پذیری در صورتی که در انزوا هم قرار گیریم مضمحل نشده و از یک توسعه درون زا برخوردار خواهیم شد.

 

خدایی با تاکید بر توجه به نوآوری‌ها و گام برداشتن در مسیری که از نظم کنونی ما خارج است افزود: مرز بین نوآوری و اختلال در نظم، بسیار باریک، اما بنیادی است بنابراین برای دستیابی به نتایج بهتر لازم است ابعاد مفقود شده از مهارتهایمان را شناسایی و به اقدامات خود بیافزاییم تا به نتایج جدید دست یابیم.

 

وی با اشاره به ضرورت تکرار پذیری و مستند سازی فعالیت‌ها در سازمان هواپیمایی کشوری گفت: تا به امروز به ابعاد عملکردی و فنی به خوبی پرداخته شده است، اما گام مهمی که می‌تواند باعث پیشرفت قابل توجه شود، این است که توانمندی‌ها و تجربیات موجود در کشور را جمع بندی، مستند سازی و تکرار پذیر کنیم./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: ازدواج نماز جمعه ازدواج آسان خطبه های نماز جمعه شهادت امام جواد ع ازدواج جوانان خراسان جنوبي امام جمعه آل هاشم صنعت هواپیمایی کشور سازمان هواپیمایی اقتصاد دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۵۰۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان چیست؟

حسین‌محمد صالحی‌دارانی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره تاثیر توجه به اقتصاد دانش‌بنیان در تحقق شعار سال گفت:مردمی‌سازی اقتصاد و خروج دولت از وضعیت بنگاه‌داری و تبدیل‌شدن به بخش رگولاتور اقتصاد کشور، مهم‌ترین مزیت تحقق مشارکت مردم در جهش تولید است.

راه مردمی‌سازی اقتصاد از مسیر شرکت‌های دانش‌بنیان می‌گذرد

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: همواره بر این مسئله تاکید شده که اقتصاد دانش‌بنیان یک اقتصاد مردمی است و راه مردمی‌سازی اقتصاد از مسیر شرکت‌های دانش‌بنیان می‌گذرد.

جهش تولید با دانش‌بنیان‌شدن در اقتصاد کشور و حرکت به سمت دانش‌بنیان‌شدن صنایع بزرگ

این نماینده مجلس در ادامه بیان کرد: تحقق مشارکت مردم در تولید نیازمند توجه به اقتصاد دانش‌بنیان است. باید زمینه برای رشد شرکت‌های دانش‌بنیان را در کشور فراهم کنیم، زیرا مسیر اصلی تحقق مشارکت مردم در جهش تولید، دو مسیر افزایش سهم اقتصاد دانش‌بنیان در اقتصاد کشور و حرکت به سمت دانش‌بنیان‌شدن صنایع بزرگ کشور و اقتصاد ملی است.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها افزود: شرکت‌های دانش‌بنیان متشکل از نخبگانی هستند که اقدام به تولید دانش و فناوری متناسب با دانش و تکنولوژی روز دنیا می‌کنند و به این وسیله ما را از وابستگی به کشور‌های خارجی و واردات تجهیزات راهبردی بی‌نیاز می‌کنند و به این وسیله می‌توان از خروج ارز هم از کشور جلوگیری کرد.

صالحی‌دارانی ادامه داد: در شعار سال‌های گذشته هم رشد تولید و توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان مورد تاکید رهبری بود و بر همین اساس هم برای رونق بهتر شرکت‌های دانش‌بنیان مجلس قانون جهش تولید دانش‌بنیان را مصوب کرد.

ادامه مشکلات در مسیر اعطای مجوز‌ها

وی در ادامه بیان کرد: از سوی دیگر ما همچنان در روند اعطای مجوز‌ها با مشکل رو‌به‌رو بوده و بروکراسی اداری گسترده در کشور ما خیلی آزاردهنده است، باید این مسیر صعب‌العبور موجود بر سر راه شرکت‌های دانش‌بنیان را تسهیل کرد.

این نماینده مجلس یازدهم توضیح داد: دستگاه‌ها باید این روند پیچیده را برای تسهیل در مسیر شرکت‌های دانش‌بنیان روان کنند تا این شرکت‌ها بتوانند رشد کنند و موانع زیاد در مسیر فعالیت آنها از بین برود.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها توضیح داد: وقتی فرد یا افرادی بخواهند فعالیتی را آغاز کنند باید حداقل از ۱۴ ارگان یا دستگاه‌ها مجوز بگیرد. در این مسیر ممکن است برخی از نهاد‌ها یا دستگاه‌ها با اعطای مجوز آنها مخالفت کنند و هر تصمیمی گرفته شود تا تولید رونق بگیرد با این رویه یه بن بست می‌خورد.

این نماینده مجلس یازدهم گفت: لازم است که در این مسیر بسیار بیشتر از قبل و با ورود بیشتر صنایع، نهضت تولید بار اول با جدیت بیشتر و حمایت بیشتر تداوم یابد تا شاهد نسل چهارم معاونت علمی با محوریت افزایش سهم اقتصاد دانش بنیان در اقتصاد کشور و حرکت به سمت دانش‌بنیان‌شدن صنایع بزرگ کشور و اقتصاد ملی در سال جهش تولید با مشارکت مردم باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت شرکت ملی مس از طرح‌های نوآورانه با هدف کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری
  • تحلیلی راهبردی برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزی
  • اختصاص ۴ هزار میلیارد برای اقتصاد دانش بنیان به به ۲۵ استان
  • اردبیل ‌رتبه نخست رشد اقتصاد دانش‌بنیان ‌کشور را کسب کرد
  • تحلیلی راهبردی جهت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزی
  • اردبیل استان برتر کشور در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • نتایج مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان چیست؟
  • دسترسی آسان دانش آموزان به فضای مجازی عامل آسیب‌های اجتماعی نوظهور
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود